Cluj-Napoca, 19 octombrie 2010, eveniment de promovare a proiectului

Stimate Doamne, stimați Domni,

Grupul de inițiativă al Marriage Week România în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca invită un reprezentant al organizației / instituției Dumneavoastră la conferința de prezentare a celui mai mare eveniment din România dedicat cuplurilor căsătorite: Săptămâna Căsătoriei.

Conferința va avea loc marți, 19 octombrie 2010, ora 11.00, în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, str. Moților nr. 1-3. Prezentarea evenimentului pregătește lansarea națională a Săptămânii Căsătoriei din 2011 și se adresează organizațiilor, instituțiilor, bisericilor și firmelor din Cluj dornice să inițieze sau să găzduiscă în 7-14 februarie 2011 diverse evenimente sau acțiuni comerciale pentru cuplurile căsătorite.

Săptămâna Căsătoriei este un eveniment internaţional iniţiat în Marea Britanie în 1997 sub numele de Marriage Week și are drept scop promovarea căsătoriei și a valorii familiei în societate și în lume. Evenimentul se extinde anual în tot mai multe țări și constă într-o serie de manifestări pentru cuplurile căsătorite care se întind pe durata a șapte zile în perioada 7-14 februarie. Săptămâna Căsătoriei, a cărei premieră va fi în România în 2011, va fi o sărbătoare publică anuală de anvergură națională, care va fi celebrată atât în Cluj-Napoca cât și în alte orașe din țară.

În vremuri în care viața de familie este tot mai expusă presiunilor, devalorizării și destrămării, se cere o luare de atitudine, se cer oameni care pot și doresc sa readucă cuplul căsătorit în atenție și pe lista priorităților. 7-14 februarie va fi un interval de timp în care căsnicia va fi sărbătorită, încurajată și la fel de iubită și respectată ca și în prima zi după cununie.

Participând la conferința din 19 octombrie 2010 împreună vom putea explora ce evenimente sau acțiuni veți putea derula în cadrul Săptămânii Căsătoriei din 7-14 februarie 2011.

Detalii referitoare la înscriere și programul conferintei găsiți în invitația de mai jos. Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție cu drag, telefonic sau prin email sau în cadrul unei întâlniri personale.

Vă rugăm să transmiteți invitația și altor organizații, instituții, biserici sau firme care considerați că ar fi interesate să ia parte la această conferință.

Cu respect,

Corneliu și Georgiana Szekely-Hațegan

Coordonatori ai Marriage Week Romania
Contact: 0746.043.266
info@marriageweek.ro
www.MarriageWeek.ro
www.Marriage-WeekInternational.com
Dacă ești suficient de norocos să ai o căsnicie, trebuie să ai grija de ea.

Săptămâna Căsătoriei, 7-14 februarie 2011 • un timp special pentru toți cei căsătoriți

Vezi pliantul invitației la prezentarea proiectului Marriage Week (PDF, 3Mb).