Joi, 7 februarie 2013, are loc la Cluj-Napoca şi în ţară lansarea oficială a celei de-a treia ediţii a celui mai mare eveniment din România dedicat cuplurilor căsătorite – Săptămâna Căsătoriei, 7-14 Februarie 2013.
Grupul de iniţiativă Marriage Week România în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca lansează evenimentul Săptămâna Căsătoriei, ediţia a treia, care se va desfășura la Cluj-Napoca și în diverse orașe din România în perioada 7-14 Februarie 2013.
Săptămâna Căsătoriei este o sărbătoare internaţională iniţiată în Marea Britanie în 1997 si celebrată anual în  ţări de pe mai multe continente în perioada 7-14 februarie. În ultimii ani s-a extins cu repeziciune în tot mai multe  ţări din lume, precum Germania, Elveţia, Cehia, Ungaria, SUA, Australia, etc. Scopul evenimentului este susţinerea vieţii de familie, întărirea căsniciei şi promovarea valorilor familiei în societate şi în lume.
Ediţia a 3-a a Săptămânii Căsătoriei se derulează în România în orașe precum București, Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Mediaș, Sighisoara, Suceava, etc. Este deci un lanţ  naţional de evenimente și manifestări pentru cuplurile căsătorite organizate de ONG-uri, biserici si instituţii, precum și anumite promoţii și oferte speciale oferite de firme cuplurilor căsătorite. Ceremonia oficială de lansare a Săptămânii Căsătoriei la Cluj-Napoca va avea loc joi, 7 februarie 2013, orele 18:00 la Cinema Mărăşti. Evenimentul va include un seminar pentru familii cu tema “Dragostea care durează.”
Printre principalele evenimente de la Cluj-Napoca sunt:

7 Februarie 2013, orele 18:00 * Cinema Mărăști 11 Februarie 2013, orele 18:00 * Cinema Mărăști 13 Februarie 2013, orele 18:00 * Cinema Mărăști
1) Ceremonie lansare Săptămâna Seară de film pe tema familiei – 1) Seară de film pe tema familiei –
Căsătoriei Filmul Courageous Filmul FireProof (Incercarea
2) Seminar pe tema familiei – dragostei)
Dragostea care durează 2) Happenning cu artistul plastic
Invita i: Gigi si Adriana Cosman Petru Leahu
3) Moment coregrafic – grupa de
balet Palatul Copiilor

* Toate evenimentele sunt cu intrarea liberă

Pe lânga cele trei evenimente, în 7-14 Februarie 2013, se vor derula în Cluj și în tară multe alte evenimente şi promo ii pentru cuplurile căsătorite:

  • seminarii şi conferinte pe tema familiei;
  • proiectii de film pe tema relatiei de cuplu;
  • slujbe religoase având ca tematică familia;
  • diferite promotii şi oferte speciale pentru cuplurile căsătorite derulate de firme.

Pentru evenimente, promotii și informatii suplimentare legate de Săptămâna Căsătoriei accesati site-ul national www.MarriageWeek.ro
“Să oferim fiecărui cuplu căsătorit din România oportunitatea de a-si sărbători   si îmbunătăti căsnicia”
Cu respect,                                                                                                Cluj-Napoca
Corneliu & Georgiana Szekely-Hategan                                             6 Februarie 2013
– initiatori Săptămâna Căsătoriei România și coordonatori echipă Cluj-Napoca  0746 043 266 info@MarriageWeek.ro www.MarriageWeek.ro
Pentru a descarca formularul in format PDF, Click aici