Marriage Week România este coordonat de o echipă de oameni care au sarcini diferite:
Georgiana Szekely-HateganGeorgiana Szekely-Haţegan, născută în Oradea, stabilită în Cluj-Napoca, 30 ani, designer decoraţiuni interioare.
Deşi după terminarea studiilor am lucrat câţiva ani ca profesor de limba germană la Cluj, am hotărât să studiez şi să profesez ceea e mi-am dorit dintotdeauna decoraţiuni şi amenajări interioare. Aşa că de câţiva ani trăiesc zilnic împlinirea miraculoasă a unei viziuni mai mari decât mine – DecoLife – firmă de decoraţiuni în care prin decorul nunţilor, al locuinţelor şi prin seminariile pentru miri, sufletul îmi este hrănit cu cele mai mari delicatese: artă şi oameni.
Marriage Week este pentru mine uşa deschisă prin care nădăjduiesc să păşească tot mai mulţi miri hotărâţi să lupte cu orice preţ pentru căsnicia pe care tocmai deci să o înceapă.
Corneliu Szekely-Haţegan
Ligia Pintican, Sighişoara
Deşi initial economist, am început să lucrez cu copii şi familiile din 1990. M-am specializat pe asistenţă socială în ” bunăstarea copilului şi a familiei” cu perspectivă holistică: spirituală, emoţională şi fizică. Din 1993 am iniţiat şi dezvoltat programe educaţionale pentru copii şi familii în nevoie cât şi de dezvoltare comunitară. În prezent conduc Fundaţia Metro Ministries România, fundaţie care îşi are originea în New York, specializata în munca cu copii şi familiile din ghettouri. Săptămâna Căsătoriei este parte din viziunea mea de a vedea copii fericiţi trăind în familii sănătoase şi împlinite.
 
Adina Tomoiagă
Stefan Tomoiaga – coordonator Marriage Week Cluj Napoca
Prima căsătorie a fost oficiată de Dumnezeu. Este darul Lui pentru ființa creată. Numele meu este Ștefan și sunt căsătorit cu Adina de aproape 14 ani, iar de câteva luni, pentru ca bucuria noastră să fie deplină, Creatorul ne-a binecuvântat cu un băiețel – Elis Natanael. Lucrez ca pastor în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din 1998, iar din 2009 ca secretar culte în cadrul Conferinței Transilvania de Nord. În tot acest timp, am pregătit pentru căsătorie în cadrul consilierii premaritale peste  50 cupluri tinere și am susținut diferite mesaje spirituale, seminarii, conferințe pe teme de familie atât în țară cât și în străinătate. Ne dorim și luptăm ca familia noastră să fie un mic colț de rai.   Îți trebuie curaj să mai crezi că tu vei fi fericitul care va avea parte de o căsnicie reușită când mulți dintre prietenii tăi au trăit o dezamăgire, dar te invit să ai curajul să crezi. Vino alături de noi.
Katalin Adorjani
Tini Madly
Sami Petroi
Madalina Paul
Dionis Bodiu
Teofil Gavril – Mediaș
Familia  a fost una din preocupările mele timpurii. Ca și consilier am avut mereu principala dorință de a ajuta oamenii să descopere adevăratul potențial lăsat de Dumnezeu în familie. Mă doare când văd familii care se chinuie să convețuiască pentru că nu cunosc reguli elementare de construire a familiei. În acest scop am înființat împeună ci soția mea asociația Doar Împreună care se dorește a fi un punct de sprijin și un punct de pornire pentru cei care vor să construiască relații sănătoase sau/și pentru cei care vor să repare relațiile. Haideți să construim relații sănătoase!
 

Sógor Árpád
, preot reformat şi terapeut de familie.
Lucrez ca şi preot duhovnic la Institutul Teologic Protestant. Căsătorit de 16 ani, cu fosta colegă de clasă, avem patru copii. Mă consider un om cu umor. Consider foarte important in munca mea să mă ocup cu familii. Sunt lent la vorbire, dar cu atăt mai mai rapid la gândire. E o onoare pentru mine să fac parte din grupul de iniţiativă MW, cunoscând aici colegi entuziasmaţi şi cu credinţă vie.
Emil-Marian Ember
Mă numesc Emil-Marian Ember și sunt născut în 28 ianuarie 1980, în Baia Mare. Formarea educativă și profesională mi-am făcut-o în orașul natal și la Toulouse mi-am luat masterul în teologie morală și spirituală. Sunt pasionat de bioetica medicală și de relația ei cu viața de familie. După terminarea studiilor m-am implicat în diverse proiecte sociale pro-vita sau pro-familie: conferințe, întâlniri de colaborare, strângere de semnături pentru întărirea valorilor familiei tradiționale în plan legislativ, articole științifice sau pentru mass-media. Din 2007 predau cursurile de teologie morală la Facultatea de Teologie Greco-Catolică, afiliată Universității Babeș-Bolyai, departamentul Oradea. Am fost hirotonit preot în Oradea, în biserica greco-catolică, în mai 2008. Preocuparea pentru începutul și sfârșitul vieții umane s-a concretizat în diverse cursuri – conferințe prezentate la Oradea, Baia Mare, Cluj sau Blaj (în colaborare cu asociația Darul Vieții Timișoara). Sunt membru al Alianței Familiilor din România și în consecință sunt preocupat de lupta pentru valorile creștine în societatea noastră. Și astfel am pășit și în afara țării pentru a participa la evenimente științifice corelate centrului de interes pro-familie.